Faq

Als u een vraag heeft die hieronder niet beantwoord wordt, maak dan een ticket aan op de contactpagina. Schroom niet om ook een ticket aan te maken voor opmerkingen of suggesties. Voor vragen over specifieke platformen of producten, zie de veelgestelde vragen per categorie onderaan deze pagina.

 Waarom zou ik voor deze website kiezen?
Wij bieden onze producten aan tegen de laagste prijs. Dit is echter niet het enige, wij verlenen ook goede en snelle support. Vele artiesten, bedrijven, bloggers, journalisten en websites zijn u al voorgegaan in het gebruiken van onze diensten. Wij hebben veel ervaring, tot op heden hebben wij miljoenen Youtube views, Instagram volgers, Facebook likes, Twitter volgers en Soundcloud plays geleverd voor klanten uit heel Europa.
 Hoe kan het dat jullie prijzen zo laag zijn?
Social media promotie is wat we doen en waar we goed in zijn. Wij hebben onze methodes de afgelopen zes jaar verbeterd om de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze productie kosten worden relatief steeds lager dankzij onze groeiende klantenkring. Wij kunnen niet teveel in detail treden over onze methodes, vanwege concurrentie.
 Wat is de kwaliteit van de producten die jullie aanbieden?
De producten die we aanbieden zijn afkomstig van veelal echte accounts. Voor de meeste producten gebruiken we internationale accounts, waaraan geen restricties opgelegd kunnen worden. We breiden ons assortiment steeds uit met meer gevarieerde producten, zoals views, likes en volgers uit uw eigen land. Als u een product graag zou willen zien in ons aanbod, staan wij natuurlijk open voor suggesties van klanten. Laat dit ons dan even weten door een ticket aan te maken.
 Hoe zit het met de privacy van mijn gegevens?
Om onze producten toe te voegen, hebben we van de pagina, waarvoor u promotie wilt bestellen, enkel de URL (link) nodig. Wij zullen nooit vragen om uw wachtwoord of toegang tot uw account. We zullen nooit klantgegevens delen met derden en we houden ons aan de Europese privacy wetten. Al onze medewerkers tekenen bovendien een geheimhoudingsverklaring.
 Op welke manier kan ik betalen?
Om de veiligheid van u als klant en onszelf te waarborgen, accepteren wij momenteel de volgende betaalmethodes:
 PayPal
 iDeal
 Bancontact / MisterCash
 Sofort Direct eBanking


Om onze klanten tegemoet te komen en producten bestellen makkelijker te maken, proberen wij zoveel mogelijk betaalmethodes te hanteren. Als u een betaalmethode mist in het bovenstaande rijtje waarvan u graag gebruik wilt maken, laat dit ons dan even weten door een ticket aan te maken.
 Hoe werkt het bestelproces?
Als u een product bij ons heeft besteld en de betaling heeft afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail op het e-mailadres dat u heeft ingevuld tijdens het plaatsen van de bestelling. In deze e-mail staat een link waarop u de voortgang van de bestelling kunt volgen en de factuur. Het product wordt vervolgens razendsnel toegevoegd aan uw pagina. Als u geen e-mail heeft ontvangen, worden de bestelde producten alsnog geleverd als u betaald heeft, binnen de levertijden die we vermelden op de website. Als u twijfelt of uw betaling goed is afgerond, kunt u altijd een ticket aanmaken.
 Wat is de levertijd van jullie producten?
Onze levertijd varieert per product dat we verkopen, maar normaliter ontvangt u het product binnen enkele dagen en hanteren wij een maximale levertijd van tien werkdagen. Als u bij ons bestelt, start de promotie direct of binnen enkele dagen na aankoop, terwijl de gehele bestelling binnen de maximale levertijd geleverd wordt. In de regel geldt dat kleine pakketten sneller geleverd worden dan grotere pakketten. Voor de exacte levertijden, zie onze productpagina's. Mocht u denken dat het te lang duurt voordat de promotie start of afgerond is, wacht dan de maximale levertijd af en maak een ticket aan. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen op de track pagina waarvan de link in de bevestigingsmail vermeld staat.
 Wat gebeurt er als het bestelde product in de toekomst afneemt?
Meestal leveren wij van een product tot 10% meer dan het bestelde aantal. Dit heeft als doel om eventuele afname te anticiperen. Het kan voorkomen dat het aantal likes, views en volgers dat u heeft besteld afneemt in de toekomst. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen door een ticket aan te maken indien dit het geval is. Wij zullen uw product bijvullen als dit is gezakt tot 30 dagen na aankoop.
 Zijn er verder nog tips over promotie van mijn social media account of over hoe jullie producten te gebruiken?
Als u een campagne start om uw social media account of kanaal te versterken of een breder publiek te bereiken, raden wij aan de volgende tips op basis van onze ervaring en expertise ter harte te nemen. Als u zich aan deze tips houdt, verhoogt u de kans op een snellere en organische groei. Deze tips gelden in principe ongeacht welk social media platform u hanteert.


 Betrek uw publiek actief bij uw account of kanaal en zorg voor interactie.
 Lever content op een reguliere basis, zoals bijvoorbeeld een foto of video per dag.
 Als u producten bij ons bestelt, zorg dan voor een natuurlijke verhouding, zoals bijvoorbeeld voor een Youtube kanaal 100 subscribers en 5.000 views en 250 likes voor een nieuwe video.
 Bestel producten zoals views, plays en likes bij ons direct na het uploaden van nieuwe content, zodat het lijkt alsof uw materiaal direct wordt opgenomen; daarnaast kunt u op reguliere basis uitbreiden, zoals bijvoorbeeld een pakket per foto of video per dag.
 Bestel producten zoals volgers en subscribers bij ons op een reguliere basis, zoals bijvoorbeeld een pakket per account of kanaal per week.
 Overweeg naast uw huidige social media aanwezigheid uit te breiden naar andere platformen om een nog beter publiek te bereiken. Voor de grootste social media websites bieden wij producten aan, dus u kunt ook elders uw promotie starten bij ons.

Instagram

 Waar betaal ik precies voor?
Wij verkopen bereik voor uw pagina, met als gevolg dat het aantal volgers of likes stijgt. Dit houdt in dat u betaalt voor het opzetten van een promotioneel netwerk waarmee u mensen bereikt. U betaalt daarentegen niet direct voor een aantal volgers of likes. Dit is reden waarom grotere pakketten promotie goedkoper zijn dan kleinere pakketten.

We kunnen, omdat u voor bereik betaalt, niet garanderen dat alle volgers of likes ontvangen worden. Het is namelijk niet toegestaan om mensen te dwingen een bepaald profiel te volgen of content te liken. Als u het bestelde aantal volgers of likes niet heeft ontvangen na de maximale levertijd, dan bieden wij een terugbetaling van het niet geleverde deel van het pakket aan.
 Wat voor Instagram volgers leveren jullie?
Wij leveren echte Instagram volgers, dus geen bots of volgers die geheel geautomatiseerd uw account gaan volgen. Daarbij komt dat wij in contact staan met diverse promotieplatformen en social media experts die uw pagina aan grote groepen mensen kunnen aanbieden.

Via deze externe promotiebedrijven kunnen Instagram gebruikers kiezen of ze uw pagina willen volgen, vaak krijgen ze hier iets voor terug, zoals toegang tot een betaald deel van een website of kortingen voor webshops.

In het dagelijks leven ziet u steeds vaker voorbeelden van deze promotievorm, u bereikt een nieuwe gebruiker en deze gebruiker krijgt hier iets voor terug, zoals bijvoorbeeld:
 Door korting aan te bieden bij het volgen van een pagina.
 Het volgen van een muziek pagina om als eerste een nieuw uitgebracht nummer te luisteren.
 Toegang geven tot een betaald gedeelte van de website door een pagina te volgen.


Deze volgers zijn geen directe klanten, maar verhogen wel uw potentiële bereik. Hierom kunnen wij geen interactie, zoals likes, van deze volgers garanderen.
 Leveren jullie echte Instagram volgers?
Ja, onze Instagram volgers zijn echte, actieve gebruikers, die zelf kunnen kiezen of ze een pagina volgen of niet. Wij maken geen gebruik van click farms, bots of geautomatiseerde volg scripts.
 Waar komen jullie Instagram volgers vandaan?
Wij staan niet direct in contact met Instagram of haar gebruikers, dus kunnen wij bij internationale pakketten de afkomst van een volger niet garanderen. Deze volgers komen allen van echte, internationale accounts. Aan de herkomst van deze accounts kunnen geen restricties worden opgelegd.
 Voor wie zijn Instagram volgers en likes geschikt?
Instagram volgers en likes zijn geschikt voor iedereen die zonder veel tijd of inspanning een toename in bereik van een publiek wenst. Instagram is hét platform voor het delen van foto's. Deze producten zijn dus van belang voor iedereen die op een visuele manier een publiek wilt bereiken, zoals fotografen, modellen, modeontwerpers of reizigers. Omdat Instagram momenteel erg populair is, worden zaken als een hoog aantal volgers of likes voor geüploade foto's steeds belangrijker. Men zal eerder een profiel volgen en foto's liken wanneer dit profiel al een groot aantal volgers en likes heeft.

Het is mogelijk voor iedere pagina om Instagram promotie te ontvangen, maar voor mensen of bedrijven die op een visuele manier een publiek willen bereiken werkt de promotie het beste, bijvoorbeeld:
 Pagina's van bands of muzikanten
 Hotels, reisbestemmingen en vergelijkbare bedrijven
 Design, mode en make-up gerelateerde pagina's
 Modellen
 Fotografen en reizigers
 Voor wie zijn Instagram producten niet geschikt?
Het is lastig om voor u de exacte doelgroep vast te stellen. Instagram is als platform internationaal gericht, vanwege de unieke manier van het uploaden van content. Afbeeldingen en foto's hebben namelijk geen bijbehorende taal, tenzij er tekst vermeld is in de afbeeldingen; beelden zijn universeel interpreteerbaar. Dit houdt in dat internationale volgers relevant zijn voor bijna iedereen. Als u echter een winkel beheert in Eindhoven en op zoek bent naar klanten in de directe omgeving, raden wij het af om Instagram volgers te bestellen.
 Waarom koopt men Instagram volgers?
Het is zeer nuttig om Instagram volgers voor een profiel te bestellen. Uw pagina krijgt een groter bereik met een hoger aantal volgers. Een indirect gevolg hiervan kan zijn dat mensen sneller uw pagina bezoeken en het aantal volgers en likes kan exponentieel groeien. Daarnaast is het mogelijk dat de pagina stijgt in de zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google.
 Waarom koopt men Instagram likes?
Instagram likes zorgen ervoor dat specifieke foto's op uw pagina meer aandacht krijgen. Dit zouden uw meest toonaangevende foto's moeten zijn, waarmee uw pagina geïdentificeerd wordt. Behalve dat is dit product ook uitermate geschikt om nieuwe content een goede start te geven. Als u likes bestelt voor uw gehele profiel, zorg er dan voor dat u tijdens het bestelproces de URL van uw profielpagina invult. Vervolgens zullen wij de likes evenredig verdelen over uw foto's, volgens onderstaand schema. Deze optie is relevant als u uw gehele profiel aan foto's van meer likes wilt voorzien. Wij raden het niet aan om alleen volgers of likes te kopen, maar een combinatie van beide producten.

100 likes: 20 likes voor de 5 meest recente foto's
250 likes: 50 likes voor de 5 meest recente foto's
500 likes: 50 likes voor de 10 meest recente foto's
1.000 likes: 100 likes voor de 10 meest recente foto's
2.500 likes: 125 likes voor de 20 meest recente foto's
5.000 likes: 250 likes voor de 20 meest recente foto's
7.500 likes: 375 likes voor de 20 meest recente foto's
10.000 likes: 400 likes voor de 25 meest recente foto's
25.000 likes: 1.000 likes voor de 25 meest recente foto's
50.000 likes: 2.000 likes voor de 25 meest recente foto's
 Hoe vind ik de URL van mijn Instagram profiel of foto?
Als u uw browser stuurt naar de pagina waarvoor u promotie wenst te bestellen, kunt u deze URL kopiëren en plakken in het URL veld tijdens het bestelproces. De URL naar uw Instagram profielpagina zou er zo uit moeten zien: https://www.instagram.com/username/. De URL naar uw Instagram afbeelding zou er zo uit moeten zien: https://www.instagram.com/p/pictureID/.
 Aan welke eisen moet mijn Instagram profiel voldoen om volgers of likes te kunnen ontvangen?
Om volgers of likes te ontvangen op uw profiel of foto dient het profiel van de eigenaar openbaar (public) te zijn in plaats van privé (private).

Omdat wij een resultaat garanderen tegen een vastgesteld bedrag, staan we niet alle pagina's toe. Het gaat hier om:
 Lege pagina's zonder content en volgers
 Pagina's met als doel mensen te kwetsen of schokken
 18+ pagina's (voornamelijk erotiek en gokken)
 Privé pagina's (alleen toegankelijk voor huidige volgers)


Kortom, het komt er op neer dat onze likes enkel het doel hebben om uw bereik te vergroten en niet om betrouwbaarder of legitiemer over te komen.

Als blijkt na aankoop dat uw pagina niet aan onze toelatingseisen voldoet, krijgt u uiteraard het aankoopbedrag teruggestort.
 Hoe is het mogelijk dat jullie volgers en likes tegen een vast bedrag kunnen leveren?
Wij onderhouden veel contact met de beste promotieplatformen waardoor het promoten van een Instagram pagina relatief goedkoop is. Bij ons betaalt u dus voor bereik en wij zullen het bestelde aantal volgers of likes blijven leveren totdat het gewenste bereik gehaald is. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:
 U mag niet halverwege de promotie volgers of likes verwijderen, zodra iemand uw pagina volgt of liket beschouwen wij een volger of like als geleverd.
 U dient te voldoen aan onze pagina eisen (zie: Aan welke eisen moet mijn Instagram profiel voldoen om volgers of likes te kunnen ontvangen?), hierdoor houden wij onze prijzen laag en onze levering efficiënt.
 Hoe lang duurt het voordat ik al mijn volgers of likes ontvang?
De levertijd van Instagram producten is afhankelijk van de grootte van het promotie-pakket. In de regel geldt dat grotere aantallen volgers langer duren om geleverd te worden dan kleinere. Verder is het ook relevant hoeveel volgers er al ingekocht zijn van het huidige aantal. Hoe groter het aantal gekochte volgers is, des te langer kan de promotie duren.

Voor likes geldt dat deze relatief snel geleverd worden, dit geldt ook voor de grotere aantallen. Op de productpagina geven we aan wat de minimale en maximale levertijd is. In veruit de meeste gevallen worden de producten binnen deze tijd geleverd. Mocht u vinden dat het te lang duurt voordat de promotie aanvangt of is afgerond, wacht dan alstublieft tot de maximale levertijd is verstreken en maak een ticket aan. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen op de track pagina waarvan de link in de bevestigingsmail vermeld staat.
 Hebben jullie mijn wachtwoord nodig?
Wij zullen nooit vragen om uw Instagram wachtwoord of beheerders toegang tot uw pagina. Wij hebben alleen de URL van uw pagina of uw paginanaam nodig om de promotie te starten.
 Kan ik meerdere promoties tegelijkertijd draaien voor dezelfde pagina?
Nee, dit raden wij af. De reden hiervoor is dat wij onze dienst als geleverd beschouwen zodra het gegarandeerde aantal van het gekochte product bereikt is. Onze promotie werkt namelijk als volgt:
 Uw pagina heeft bijvoorbeeld 10 volgers.
 U koopt bij ons promotie met een gegarandeerd resultaat van 100 volgers.
 Wij promoten totdat uw pagina 110 volgers heeft.


Wij kunnen niet de herkomst van uw volgers zien, omdat wij geen toegang hebben tot uw Instagram pagina. Als u tegelijkertijd veel volgers uit andere bronnen ontvangt, dan weten wij niet hoeveel volgers afkomstig zijn van onze promotie, en hoeveel volgers afkomstig zijn van promotie via andere platformen.
 Kunnen jullie ook volgers verwijderen?
Wij kunnen geen volgers verwijderen, want wij kunnen niet in contact komen met de mensen die uw pagina volgen. Bovendien beheren wij niet de promotieplatformen, waardoor wij niet weten wie uw pagina volgt.
 Heb ik recht op mijn geld terug na aankoop van Instagram volgers of likes?
U heeft recht op een terugstorting van het volledige aankoopbedrag wanneer:
 Wij het aantal beloofde volgers of likes in zijn geheel niet kunnen leveren
 Wij uw pagina afkeuren en dus niet de volgers of likes kunnen leveren


U heeft recht op een gedeeltelijke terugstorting van het aankoopbedrag wanneer:
 Wij wel een deel van de volgers of likes hebben geleverd, maar het leveren van de resterende volgers of likes langer duurt dan de maximale levertijd


U heeft geen recht op een (gedeeltelijke) terugstorting:
 Wanneer de volgers of likes reeds geleverd zijn
 U gedurende de promotie volgers of likes verwijdert
 U gedurende de promotie de naam van uw pagina bewerkt of op een andere wijze uw pagina afschermt


Helaas kan het voorkomen dat een aantal van uw bestelde volgers weer verdwijnt, omdat we niet kunnen garanderen dat mensen u voor altijd blijven volgen. Echter, als u ons laat weten hoeveel van de bij ons bestelde volgers verloren zijn gegaan, vullen wij ze tot 30 dagen na aankoop gratis weer bij.

Vergroot uw bereik

U koopt bij ons bereik voor uw vertegenwoordiging op social media platformen. Dit bereik zorgt ervoor dat meer mensen uw content zien en kan leiden tot nog meer groei van uw pagina en betere resultaten in zoekmachines.

Gegarandeerd resultaat

U ontvangt gegarandeerd het aantal likes, volgers of views dat u koopt. Als we dit niet binnen de levertijd kunnen leveren, krijgt u het aankoopbedrag terug.

Echte mensen

De producten die wij verkopen zijn afkomstig van echte mensen. In tegenstelling tot de producten van sommige concurrenten, vergroot u bij ons uw bereik via echte likes, volgers of views.

Razendsnelle levering

De promotie start meestal al binnen een dag en wordt snel, incrementeel toegevoegd. Voor productspecifieke levertijden, zie de productpagina.

Lage prijzen

Omdat wij al jarenlang onze technieken hebben verbeterd, garanderen wij lage prijzen voor producten. De prijzen zijn zo laag door efficiënte methoden.

Uw privacy voorop

Wij hebben uw wachtwoord niet nodig, slechts de URL van uw pagina. Daarnaast respecteren wij de Europese privacy wetgeving en delen wij nooit uw gegevens met derden.

Veilig betalen

Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren we enkel veilige, wijd geaccepteerde betaalmethodes.
Disclaimer:
Volgerskopen.net en Deranova B.V. Zijn op geen enkele wijze verbonden aan Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Soundcloud, Pinterest en andere derde partijen weergegeven op deze website.