Contact

Contact

Wij maken gebruik van een ticket systeem, waardoor we uw vragen zo goed en snel mogelijk kunnen beantwoorden. Zodra uw ticket door ons is behandeld zult u van ons een mail ontvangen.

Uw naam:
Onderwerp:
Uw e-mailadres:

Over ons

Stel, u bent op zoek naar een betrouwbare en resultaatgerichte aanbieder van populariteit op Social Media, echter lukt het maar niet om een geschikte aanbieder te vinden. Dit overkwam onze oprichters eind 2010, na vele uren zoeken hadden zij nog steeds niet de geschikte website gevonden voor Social Media promotie. Vele sites leverden niet de juiste producten, ondersteunden alleen buitenlandse betaalmethodes of zagen er onbetrouwbaar uit. Dit kon beter.

Enkele maanden later is onze website opgericht, met als doel klanten niet te laten betalen voor de hoeveelheid tijd die het kost om een pagina te promoten, maar op basis van een vantevoren vastgesteld resultaat: Het aantal likes, volgers, views of plays. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring met promotie op Social Media en hebben meer dan 20.000 klanten geholpen met promotie op Social Media.

Gegevens:

Deranova B.V.
E-mailadres: [email protected]
KvK: 66790611
BTW nr: NL856698787B01
Disclaimer:
Volgerskopen.net en Deranova B.V. Zijn op geen enkele wijze verbonden aan Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Soundcloud, Pinterest en andere derde partijen weergegeven op deze website.